Céginformáció

Az L. K. Mobil Bt. 1991-ben alakult, 1999. nyarától kft. társasági formában működünk. Alapító tulajdonosok: Laub László és Kormos Kálmán. Irodánk Zalaegerszegen az Eötvös u. 1. szám alatt található. Feladatunk az áru adásvételénél elkerülhetetlen árutovábbítás szervezési és technikai feladatainak összehangolása a mindenkori közlekedési és csatlakozó infrastruktúra ismeretében oly módon, hogy a küldemény a leggyorsabb, legbiztonságosabb és leggazdaságosabb feltételekkel jusson el a rendeltetési helyére. Ennek megszervezése széleskörű földrajzi, közlekedési, fuvarozási, fuvarjogi stb. ismereteket, tőkeerőt, nemzetközi kapcsolatokat igényel, amelyekkel – a szükséges idegen nyelvtudás mellett – csak szakmailag jól képzett specialisták, a szállítmányozók (speditőrök) rendelkeznek.

Fő tevékenységünk

Fő tevékenységünk a belföldi és nemzetközi árufuvarozás, szállítmányozás, amelynek során évente 350-400 ezer tonna árut mozgatunk meg. Megközelítőleg 35-40 db 24 tonnás nyitott és ponyvás nyerges kamion, valamint fedélzeti darus szerelvény folyamatos, mindennapi munkáját szervezzük. Tisztelt Megbízóink igényei alapján, az ország egész területén vállalunk áruszállítási feladatokat, szükség szerint helyszíni fel- és lerakodással is.

Cégünk 1-3 tehergépjárművel rendelkező szerződéses alvállalkozókat foglalkoztat. Az évek óta csak cégünk megbízásában dolgozó, Pápán, Dunaföldváron, Mezőfalván, Lentiben, Zalaegerszegen stb. telephellyel rendelkező alvállalkozók feladata - a tulajdonosi szemlélet jegyében - a megbízható, hibamentes üzemeltetés feltételeinek megteremtése (telephely, üzemanyag, javítás, fuvareszköz karbantartás, gondos, hozzáértő gépjárművezető stb.).

Nemzetközi viszonylatban jelentős szlovén, szlovák, osztrák, német, olasz export-import forgalmat bonyolítunk.

 Ezt a fuvarkapacitást és magas fokú szervezettséget, mérsékelt árainkat, gyors, pontos, biztonságos szolgáltatásainkat ezúton is szeretnénk figyelmébe ajánlani, bármilyen viszonylatú fuvarozási feladatuk megoldására!


Az L.K. Mobil Kft. ügyvezetői, logisztikusai és adminisztrátorai telefonon, vagy akár személyesen is mindenkor készséggel állnak rendelkezésére!

 

Üzleti filozófiánk:

A lehető legkevesebb üres futással szervezve fuvarjainkat csak a megtett rakott kilométerre kívánjuk a fuvardíj megtérítését. Ezzel a módszerrel a pontosságon, rugalmasságon kívül jelentős költségmegtakarítást nyújtunk Megbízóiknak.